Kelemen Dávid az izraeli élvonalba igazolt


Kelemen Dávid (MTK) a következő szezonra a Hapoel Tel-Avivba igazolt – jelentette be az izraeli labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő klub hétfőn.

A 2005 óta az MTK-hoz tartozó, a 23. születésnapját vasárnap ünneplő védő egy évre igazolt Izraelbe, és új klubja vásárlási opcióval rendelkezik a következő három szezonra is – derült ki a híradásból.

Az MTK egyelőre nem erősítette meg a hírt.

Kelemen Dávid szerződése a nyáron lejár az MTK-nál, és mivel nem akart hosszabbítani, a kék-fehérek vezetősége márciusban a második csapathoz irányította.

Az U-válogatott védő novemberben játszott legutóbb NB I-es mérkőzést; az élvonalban összesen 38-szor lépett pályára a karrierje során.

A Hapoel Tel-Aviv 13-szoros izraeli bajnok, de az idén nem jutott be az élvonal hatcsapatos felsőházi rájátszásába; az alsóházban a második, összességében a nyolcadik helyen végzett.

A tel-avivi csapatnak voltak már magyar labdarúgói, Halmai Gábor és Pisont István nevét a klubtörténelem legszebb lapjain emlegetik.

A Békeffy Football Consulting menedzser irodánk játékosok, edzők, klubok, szponzorok részére kínál különféle üzleti alternatívákat a labdarúgás területén.