logo-bekeffyfootball-szoveg-nelkul

Rólunk

Cégünk - Játékos Ügynökségünk - Menedzser irodánk - Játékos Közvetitő irodánk

Üdvözöljük a több mint 55 éves múltú Békeffy Football Consulting oldalán mely az első FIFA licences menedzseri és futball játékos ügynökségi iroda Europában.

Békeffy Gábor vagyok, belga-magyar állampolgár. A Brüsszeli Gazdasági Főiskolán, Gazdaság és Marketing szakon végeztem folyékonyan beszélek franciául angolul és magyarul, gyerekkorom óta szenvedélyem a sport, a versengés.

Játékos menedzselésével és közvetítésével édesapám, Békeffy Jenő kezdett el foglalkozni Belgiumban, 1968-ban.

Játékos ügynökségünk vezetését édesapám után vettem át, neki köszönhetően a futball világában nőttem fel, az évek folyamán sok ismert klubbal és játékossal találkoztam akikkel azóta is jó kapcsolatot ápolók. Játékosaink a világ elit futballjában meghatározó szerepet töltenek be!

Georges Leekens a Belga Tunéziai Algériai és a Magyar válogatott vezető edzője volt, számos nagy klubnál töltött be hasonló szerepet, mint a RSC Anderlecht, Club de Brugge, KV Mechelen, Charleroi SV, KAA Gent, Cercle Brugge, Trabzonsport, Al-Hilal FC, Tractor FC, Etoile Sportive du Sahel …

Edzősége alatt a Club de Brugge színeiben Belga bajnok, Belga kupa és szuperkupa győztes lett illetve a Cercle de Bruggenek is szerzet Belga kupa győzelmet.    

Békeffy Jenő volt az első menedzsere, ő vitte annak idején, egészen fiatalon az FC Bruges csapatához.

Guus Hiddink volt a Holland Orosz Ausztrál és Török válogatott vezetőedzője, 1988-ban hatalmas sikert aratott a PSV Eindhoven klub történetének első BEK-győzelmét szerezte meg, számos nagy klubnál töltött hasonló szerepet mint a Real Madrid, Real Betis, Chelsea, Valencia, Fenerbahçe….

Frank Arnesen: 1994-től 2004-ig a PSV Eindhoven sportigazgatója volt. Ezután 2004 és 2005 között a Tottenham Hotspur és 2005-től 2010-ig a Chelsea-ben, illetve 2011-2013 között a Hamburger SV-ben volt sportigazgató. Jelenleg a belga RSC Anderlechtnél az ügyvezető igazgató.

Morten Olsen: 2010-2015 között a Dán válogatott vezetőedzője volt.

Az FC Bayer München részére Martin Jolt igazoltuk az ADO Den Haagból. Martin Jol több nagy klubnál vállalt edzőként szerepet, mint a Hambourg SV, AFC Ajax, Fulham FC és jelenleg az Al Alhy vezetőedzője.

A klubok számára cégünk közreműködése mindig is garanciát jelentett, partnereink között tudhatunk olyan klubokat, mint akár a Barcelona, Anderlecht vagy az Ajax Amsterdam.

A Bekeffy Consulting név a futball világában sok éve fogalom, hiszen az egyetlen olyan menedzser iroda aki azzal büszkélkedhet, hogy egy komplett KEK győztes csapat 9 játékosát állította ki.

A Békeffy Football Consulting játékos menedzser irodánk eddigi sikereiről röviden:

A kezdetektől a mai napig több mint 300 jelentős átigazolással büszkélkedhetünk!

Az első ilyen a Royal Sporting Club Anderlecht részére történt 1965-ben, a holland játékos Gerald Bergholtz útját egyengettük, aki a Feyenoord Rotterdam csapatában akkoriban országos bajnok volt. Az ezt követő években már Anderlecht színekben nyert háromszor bajnokságot.

A következő 55 évben számos nagy európai klubnak és játékosnak nyújtottunk segítséget átigazolásaik lebonyolításában.

Az RSC Anderlecht-be Morten Olsen, Frank Arnesen, Rob Rensenbrinket, Attila Ladinszkyt, Arie Haant, Ronny van Pouckeot, Erwin Vandenberghet illetve még Ruud Geels, Peter Ressel, Frank Arnesen, Benny Nielsen, Johnny Dusbaba, Tonny Rombouts, Andersen Enrik, Johan Devrindt, Juan Lozano, Nico de Bree, Jan Mulder, Dirk Goosens, Tony Rombouts, Franky Vanhaecke, Kenneth Brylle, és Jean Dockx került a segítségünkkel…

Az AFC Ajax Amsterdam részére 29 jelentős átigazolást szerveztünk a következőknek: Johnny Dusbaba, Gerald Vanenburg,
Dick Helling, Karel Bonsink, Johnny Rep, Ruud Geels, Barry Hulshoff, Simon Tahamata, René Noten, Arie Haan, Nico Jansen, Gerald Vanenburg, Theo van Duivenbode, Jan Mulder, Wim Suurbier, Johan Cruyff, Dick van Dijk, Gerrie Mühren, Nico Rijders, Piet Schrijvers, Ruud Krol…..

Cor Costerrel mutattuk be Johan Cruyff-t az FC Barcelonának. A holland játékos kilenc sikeres szezon után távozott az első osztályú AFC Ajax Amsterdamból Spanyolországba.

PSV Eindhoven részére átigazolást szerveztünk a következőknek: Guus Hiddink, Frank Arnesen, Jan Van Beveren, Peter Ressel, Harrie Vos, Wieste Veestra, Kenneth Brylle Larsen, René van de Kerkhofs, Kresten Bjerre, Jan van Deinsen, Munk Jensen….

Feyenoord Rotterdam részére Jan Boskamp, Gerald vander Lem, René Notten, Peter Ressel, Wim Van Hanegem, Harrie Vos, Jopp van Daele, Theo van Duivenbode, Theo de Jorgh, Jan van Deinsen, André Vanden Ley, Attila Ladinsky igazolását szerveztük.

Ernst Happelt a futball világ egyik legsikeresebb és legeredményesebb edzőjét igazoltuk le a Club de Bruggehez. Ernst Happen edzőként is kivételesen sikeres volt: 6 csapattal összesen 18 bajnoki címet nyert Belgiumban, Németországban, Hollandiában és Ausztriában. Két különböző klubbal nyerte meg a Bajnokcsapatok Európa Kupáját. Holland szövetségi kapitányként világbajnoki második helyezést ért el.

Miért válassz minket ?

Tudásunk és nemzetkőzi tapasztalatunk biztosítja, hogy Ön is elégedett legyen a szolgáltatásainkkal.

Büszkék vagyunk arra, hogy nemzetközileg ismert és elismert, kiváló sportolók menedzser irodánkat választották!
Ha ön hivatásos labdarúgó, klub képviselője vagy befektető, aki tanácsot vagy képviseletet keres, kérem keressen meg minket. örömmel állunk rendelkezésére.

Játékos-ügynökség futball menedzseri irodánknak hivatalos licencszáma: INTERMED-BEL-00033. (registered by the Belgian Football Association).

Tulajdonos / Játékosügynök / Játékos Menedzser / Futball Menedzser /A Belga illetve a Magyar Labdarugó Szövetségnél Regisztrált Futball Játékos Közvetítő: Békeffy Gábor