Vasas hírek

Ezúttal sem maradhatott el az ünnepélyes kezdőrúgás, amit egykori játékosunk Ladinszky Attila végzett el.
Vasas FC – Újpest FC (mérkőzés)

Ezúttal sem maradhatott el az ünnepélyes kezdőrúgás, amit egykori játékosunk, a Nyugat-Európában szép karriert befutott Ladinszky Attila végzett el, akinek a pályaszélén Békeffy Gábor marketing menedzserünk még egy tiszteletbérlettel is kedveskedett.

Ladinszky Attila 1949. szeptember 13-án született. Testvérét, Gábort követve lett a Tűzoltó Dózsa labdarúgója, majd 1968-tól a Tatabánya futballistája.

Két évvel később Menczel Iván ajánlatára lett a VASAS játékosa. Ez a szerződés megoldotta lakásgondjait. Kettő szezont húzott le a Fáy utcában. Balösszekötőt játszott, saját elmondása szerint a jobb lábát csak arra használta, hogy felszálljon vele a buszra…

Virtuóz focista volt, remek cselezőkészséggel és gólérzékenységgel.

Az Utánpótlás válogatottal járt Belgiumban, amikor úgy döntött, nem jön haza és idegenföldön csinál karriert. Előbb a Beerschot, majd a Feyenoord focistája lett, de ennek története van.

A Vasas Labdarúgó Kft marketing igazgatójának, Békeffy Gábornak édesapja, Békeffy Jenő elismert, sokra tartott menedzser volt Nyugat-Európában. Legendás barátság fűzte az osztrákok futallhőséhez Ernst Happelhez, aki ebben az időben a BEK győztes Feyenoord edzője volt.

Békeffy Jenő lett Ladinszky Attila menedzsere, a játékos pedig a holland csapat játékosa. Ladinszky Attila menedzsere közvetítésével jutott el többek között az Anderlecht és a Real Betis csapatába. Holland bajnok, Belga bajnok és gólkirály lett.

2000-ben költözött haza, és vasárnap a VASAS-Újpest II bajnoki mérkőzésen az ünnepélyes kezdőrúgást végzi el.

Újra a Fáy utcában. LADINSZKY ATTILA.

Vasas FC – Szolnoki MAV FC (mérközés)

A találkozót kezdőrúgását a 85 éves Raduly József végezte el, majd Békeffy Gábor marketing igazgató ajándékozta meg veterán jobbszélsőnket.

Raduly József, (Budapest, 1927. május 6. –) válogatott labdarúgó, csatár, jobbszélső, edző. 1945 és 1951 között szovjet hadifogságban volt.

A Kőbányai TC, majd A Fűszért csapatában kezdte a labdarúgást. 1944-ig a Gamma FC labdarúgója volt. A második világháborúban 1944 decembere és 1945 májusa között katonai szolgálatra hívták be, és 1945. május 13-án szovjet hadifogságba esett. 1951. december 10-én szabadult ki. 1952 és 1953 között a Postás labdarúgójaként folytatta pályafutását. Innen került a Vasashoz. Az első angyalföldi bajnokcsapat tagja volt 1957 tavaszán. 1954 és 1960 között 133 bajnoki mérkőzésen szerepelt. 1962-ben vonult vissza.

Vasas FC, decemberi szurkoloi ánket.

http://labdarugas.vasassc.hu/news_more?news_id=2575

A DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban Szombathy Pál műsorvezető Varga Endrével, a Vasas Futball Kft. ügyvezetőjével, Békeffy Gábor marketing-igazgatóval, valamint Szatmári Zoltán kapussal beszélgetett.

http://www.digisport.hu/video/12145

A korábbi ügyvezető, Varga Endre, illetve Békeffy Gábor marketing igazgató a Reggeli Start stúdiójában beszéltek előző munkaadójukkal, a Vasas futballcsapatával való pereskedésről és menesztésük körülményeiről.

http://www.digisport.hu/video/13498

Tíz nappal ezelőtt edzőváltás volt a Vasasnál, annak ellenére, hogy Szapor Gáborral szárnyalt a csapat az ősz második felében. A német tulajdonos azonban honfitársával képzeli el a jövőt.

http://www.fourfourtwo.hu/hirek/magyarorszag/nb-2/vasas-nemet-edzovel-veszik-celba-az-nb-i-et

Vasas Gondok, Vigyázni kell a súgókkal!

Christian Kraut azonban nemcsak a szurkolóknak volt elérhetetlen, hanem két dúsgazdag vállalkozónak is, akik nem kevés pénzt (nagyjából 100 millió forintot) fektetnének a Vasasba. A történet tavaly novemberben kezdődött, amikor Varga Endre marketing-igazgatónak nevezte ki a belga-magyar kettős állampolgársággal rendelkező Békeffy Gábort, akinek legfontosabb feladatául adta, hogy támogatókat, szponzorokat szerezzen a csapatnak. Információink szerint Békeffy megfelelő munkát végzett, jelezte is Vargának, hogy két magyar vállalkozó fantáziát lát a feljutásra esélyes klub támogatásában. A bökkenő viszont az, hogy a leendő (?) szponzoroknak Varga Endre lenne a biztosíték.

http://www.ziccer.hu/hirek/szazmillios-tamogato-erkezhetne-vasashoz

http://www.nb1.hu/cimkezes/bekeffy-gabor

Varga Endre szeptemberben kért meg arra, hogy próbáljak szponzorokat, támogatókat szerezni a Vasashoz. Elvállaltam a munkát, de volt egy kikötésem, mégpedig az, hogy pénzt nem fogadok el a segítségemért, mert nem tudtam teljes mértékben garantálni, hogy sikerrel járok. Abban maradtunk, hat hónap után megnézzük, hogy mit tettem le az asztalra. Ezért a saját pénzemből utaztam Belgiumba, hogy egyeztessek a Genk és Anderlecht vezetőivel, akik együttműködtek volna szakmailag a Vasassal. Saját pénzemen készítettem olyan katalógust, amit bemutatja a klub dicső múltját, jelenét, illetve azt a koncepciót, ami alapján a jövőt képzeltük el.

http://www.nb1.hu/hirek/vasas-visszalepett-genk-es-az-anderlecht

Békeffy Football Consulting Magyarország vezető játékosügynöksége immár több mint 55 éve játékosok, edzők, klubok, szponzorok részére kínál különféle üzleti lehetőségeket  a labdarúgás területén.

BFC Futball menedzser és játékos menedzser közvetítő iroda alapítva 1965 ben